De Stichting HO2Hengelo is een initiatief ván burgers en vóór burgers in Hengelo. HO2Hengelo is volop bezig om met actieve medeburgers en externe deskundigen een plan te ontwikkelen om in de nabije toekomst een vernieuwende woonvorm in/bij de binnenstad van Hengelo te realiseren. We streven naar een alternatieve financiering in coöperatieve vorm waardoor wonen in of nabij de binnenstad – zowel voor huurders als kopers – haalbaar en betaalbaar is. HO2Hengelo streeft naar een meer-generatie-woonvorm in de binnenstad van Hengelo om samen te vergroenen.

Samen wonen, werken, zorgen en leven in een vernieuwend meer-generatie volledig houten energie-neutraal en CO2vrij wooncomplex in of nabij de binnenstad van Hengelo

Steun ons en schrijf je in als vriend! Zó blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Heb je belangstelling voor dit project als toekomstige bewoner? Toewijzing van woonruimte geschiedt op volgorde van inschrijving.

de 6 doelgroepen

De Stichting HO2Hengelo is een burgerinitiatief waarvan het kernteam een plan ontwikkelt om in 2022 een woonvorm in/nabij de binnenstad van Hengelo te realiseren.